mistercash kbc belfius ing visa mastercard american express ideal bank
geen producten in winkelmandje
 
  • prijslijst
  • prijslijst
  • prijslijst

ONZE PRIJSLIJST

Kwaliteitswijnen tegen de beste prijs!

Een uitstekende wijn ontdekken tegen eender welke prijs? Dat lijkt ons geen grote uitdaging! Eenzelfde excellente wijn ontdekken in een minder bekende of minder hippe wijnregio tegen een veel lagere (en meer correcte) prijs, dat is pas een uitdaging! Eerder dan de bekendheid van de appellatie is het immers het talent van de wijnbouwer dat ons prachtige wijnen schenkt!

De uitdaging die Vinthousiast dagelijks voor u wil aangaan bestaat eruit excellente wijnen te ontdekken tegen de best mogelijke prijs/kwaliteit! Wist u al dat 50% van onze wijnen minder dan 8 € kosten?

Wij durven van de platgetreden paden afwijken en durven als trendsetter en pionier kiezen voor kwalitatieve wijnen uit minder bekende of minder traditionele regio’s. Ontdek onze wijnen uit een verscheidenheid aan landen zoals Argentinië, Australië, Bulgarije, Chili, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk, Portugal, Roemenië, Slovenië en Zuid-Afrika. U vindt bij Vinthousiast echter ook een prachtig aanbod aan wijnen uit de meer traditionele wijnlanden als Frankrijk, Italië en Spanje!

ONZE PRIJSLIJST

Hier vindt u steeds onze meest recente prijslijst (prijzen BTW inclusief). In deze prijslijst zijn onze wijnen als volgt ingedeeld:

  • Type wijn, olijfolie, distillaat, geschenkpakket
  • Land
  • Regio
Prijslijst

HORECA

  • Vinthousiast is een betrouwbare partner van een aantal horeca-zaken in Vlaanderen. Met onze professionele kennis, bieden wij graag hulp bij het samenstellen van uw wijnkaart!
  • U bent overtuigd van onze filosofie en service? U heeft één van onze lekkere wijnen geproefd en wil met ons samenwerken? Vraag naar onze speciale voorwaarden. Horeca-professionelen (restaurant, taverne, brasserie, wijnbar, café,...) kunnen ons contacteren via het contactformulier, telefonisch op 0491 93 28 75 of per email op peter@vinthousiast.be.

WIJNACTIE BEDRIJVEN, VERENIGINGEN, SPORTCLUBS, GOED DOEL

  • Talloze verenigingen, sportclubs en bedrijven deden een beroep op onze expertise om een succesvolle wijnverkoop te organiseren. Bent u ook op zoek naar een toffe manier om extra geld in de clubkas te brengen? U kan onze aanpak en speciale voorwaarden ontdekken door ons te contacteren via het contactformulier, telefonisch op 0491 93 28 75 of per email op peter@vinthousiast.be.