mistercash kbc belfius ing visa mastercard american express ideal bank
geen producten in winkelmandje
 
  • missie en visie
  • missie en visie
  • missie en visie

Missie & Visie

Een passie voor wijn... Dat heb ik altijd al gehad...! Een ongebreidelde drang naar perfectionisme en de beste van de klas zijn eveneens!

Vandaar dat het weken, maanden,... zelfs jaren duurde vooraleer ik mijn droom kon waarmaken en wijnspeciaalzaak Vinthousiast opstartte,... Niet zomaar, maar doordacht: met de sterke overtuiging om altijd te streven naar een gelukkige klant!

Wij bieden een divers gamma wijnen: van een feestelijke schuimwijn tot een top-Champagne, van een frisse en fruitige witte wijn tot een krachtige rode wijn. U wil eens een wijn proberen bij een dessert? U vindt vast iets wat u aanspreekt tussen onze zoete wijnen!

Bij Vinthousiast gaan we graag een stap(je) verder dan enkel het verkopen van een lekker flesje wijn tegen een eerlijke prijs! Wij willen u graag onze passie voor die fantastische wijnwereld delen tijdens onze Tasting@Home of onze Open Fles Dagen.

Vinthousiast biedt u met z’n partyservice een totaalconcept aan voor recepties, lente- of huwelijksfeest, communie, privé-feestjes…! Wij zorgen voor de juiste wijnkeuze, leveren u glazen, wijnkoelkasten en handige partytafels in bruikleen. Zelfs de afwas doen wij! Talloze particuliere klanten konden zich dankzij onze feestformule ten volle concentreren op hun gasten!

HORECA

Vinthousiast is een betrouwbare partner van een aantal horeca-zaken in Vlaanderen. Met onze professionele kennis, bieden wij graag hulp bij het samenstellen van uw wijnkaart!

BEDRIJVEN, VERENIGINGEN, SPORTCLUBS, GOEDE DOELEN

Tal van bedrijven doen een beroep op ons leuke en verzorgde aanbod van originele relatiegeschenken.

En Vinthousiast staat bekend bij verenigingen, sportclubs en bedrijven over heel Vlaanderen als essentiële, ondersteunende schakel bij de organisatie van hun wijnactie!

KWALITEITSWIJNEN TEGEN DE BESTE PRIJS!

Een uitstekende wijn ontdekken tegen eender welke prijs? Dat lijkt ons geen grote uitdaging! Eenzelfde excellente wijn ontdekken in een minder bekende of minder hippe wijnregio tegen een veel lagere (en meer correcte) prijs, dat is pas een uitdaging! Eerder dan de bekendheid van de appellatie is het immers het talent van de wijnbouwer dat ons prachtige wijnen schenkt!

De uitdaging die Vinthousiast dagelijks voor u wil aangaan bestaat eruit excellente wijnen te ontdekken tegen de best mogelijke prijs/kwaliteit! Wist u al dat 50% van onze wijnen minder dan 8 € kosten?

Wij durven van de platgetreden paden afwijken en durven als trendsetter en pionier kiezen voor kwalitatieve wijnen uit minder bekende of minder traditionele regio’s. Ontdek onze wijnen uit een verscheidenheid aan landen zoals Argentinië, Australië, Bulgarije, Chili, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk, Portugal, Roemenië, Slovenië en Zuid-Afrika. U vindt bij Vinthousiast echter ook een prachtig aanbod aan wijnen uit de meer traditionele wijnlanden als Frankrijk, Italië en Spanje!

SPEEL OP ZEKER MET ONS PROFESSIONEEL ADVIES & GARANTIE!

Weet u vaak ook niet welke wijn te kiezen uit het immense aanbod in de supermarkt? Voelt u zich al helemaal verloren als u op zoek gaat naar die ene fles wijn die perfect harmonieert met uw gerecht? Gaat u dan maar af op het mooie etiket of speelt u op safe en opteert u steevast voor een weinig inventieve Chardonnay, Bourgogne of Bordeaux?

Verras uzelf én uw gasten eens en gebruik ons professionele advies om een nieuwe smaak of een nieuwe wijn te ondekken!

Pak eens uit bij familie of vrienden en laat u begeleiden om die wijn te vinden die perfect harmonieert met uw zorgvuldig klaargemaakte gerechten!

Om er zeker van te zijn dat u ten volle kan genieten van een lekkere wijn, bieden wij kurkgarantie tot 2 jaar na aankoop van de wijn. Lees hier meer.