mistercash kbc belfius visa mastercard american express ideal bank
geen producten in winkelmandje
 
  • wijn
  • wijn
  • druiven


GIN GIFT PACK COLOMBIAN AGED TREASURE GIN: Nu met gratis Gin-glas

Geplaatst op 10/12/2017 - Door Inge

Met de eindejaarsfeesten in het verschiet maakte Colombian een mooie Limited Edition gin geschenkset van de Colombian Aged Tresaure Gin. Deze Gin Gift Set bevat naast een fles Colombian Aged Treasure Gin van 70 cL nu tijdelijk een gratis, stijlvol Gin-glas.


The Botanist: nu in een uitzonderlijke Limited Edition Gift Pack. Een ideaal cadeau voor een bijzonder iemand!

Geplaatst op 07/12/2017 - Door Inge

Ter gelegenheid van de eindejaarsfeesten wordt The Botanist Gin aangeboden in een schitterende geschenkset in beperkte editie. Naast de fles van 70 cl bevat deze luxeverpakking een gratis exclusieve glazen mixbeker om zalige cocktails zoals een Negroni, Dry Martini of Vesper klaar te maken.


De populairste wijnen van onze Open Fles Dag - Najaar 2017

Geplaatst op 12/11/2017 - Door Inge

Net drie weken na onze Open Fles Dag kunnen we terugblikken op een geslaagde editie. We mochten meer dan 120 wijnliefhebbers verwelkomen op onze najaarsproeverij. Een nieuw record! Ontdek hier welke de meest populaire wijnen waren en welke trends we konden ontdekken!


Zuid-Afrikaanse wijnen beoordeeld door Platter’s South African Wine Guide! De resultaten!

Geplaatst op 12/11/2017 - Door Inge

Platter’s Guide geldt als de referentie voor de beoordeling van Zuid-Afrikaanse wijnen. Deze gids werd in 1980 voor het eerst uitgegeven en gaat wereldwijd 1,4 miljoen keer over de toonbank in hardcopy. Platter’s hanteert en scoringsysteem dat elke wijn classificeert van ‘One Star’ tot ‘Five Stars’.


BOTTELING LEMUT 23 2015: 3DE JAARGANG VAN ONZE SLOVEENSE WIJN

Geplaatst op 09/11/2017 - Door Inge

Het is bijna zover! Onze Sloveense LEMUT23 millésime 2015 zal in de komende dagen gebotteld worden. Het prachtige zomerweer in 2015 heeft ervoor gezorgde dat we een heel rijpe en rijke versie van onze Sloveense lieveling zullen krijgen.


VIER WIJNEN UIT ONS AANBOD IN FEESTEDITIE WIJNKOOPGIDS 2018 VAN FRANK VAN DER AUWERA.

Geplaatst op 16/10/2017 - Door Inge

Jaarlijks kijken we rond deze periode vol ongeduld uit naar het moment dat de ‘Wijnkoopgids – 300 Beste Wijnen onder de 10 €’ van Frank Van der Auwera in de boekenwinkelrekken verschijnt. Steevast gaan we met een gezonde spanning op zoek naar de wijnen uit ons gamma die het dat jaar tot Laureaat of Erelaureaat konden schoppen. En dit jaar was het niet anders…


CASA DAS GAEIRAS: EEN STUKJE PORTUGESE HISTORIEK IN ONS AANBOD

Geplaatst op 22/09/2017 - Door Inge

We vonden deze Casa das Gaeiras in de groene heuvelachtige, Portugese wijnregio Lisboa. Het huis werd opgericht in 1790 door Antonio da Silva Pinheiro. Hij was een koninklijk arts en beheerder van het ziekenhuis van Caldas da Rainha. Casa das Gaeiras was het eerste domein in de Lisboa regio dat kwaliteitswijnen aanbood. En tot op vandaag wordt dit huis aanzien als een belangrijk onderdeel van de Portugese wijnbouw.  De wijnen danken hun zuiverheid en fraîcheur aan de grote hoogte van de wijngaarden en de verkoelende invloed van de Atlantische Oceaan.


STARK-CONDÉ: TOPPER UIT STELLENBOSCH VERVOLLEDIGT ONS ZUID-AFRIKAANSE ASSORTIMENT

Geplaatst op 22/09/2017 - Door Inge

The Field Blend en de Postcard Series Cabernet Sauvignon van Stark-Condé uit Stellenbosch zijn de laatste aanwinsten in ons Zuid-Afrikaanse portfolio. Door deze aanwinsten kunnen we in de belangrijkste Zuid-Afrikaanse wijnregio’s uitpakken met absolute toppers in de Zuid-Afrikaanse wijnbouw: Stark-Condé in Stellenbosch, Paul Cluver in Elgin, Klein Constantia in Constantia en Beaumont Wines in Walker Bay!


CARLOMAGNO PRIMITIVO: nieuwe ITALIAANSE APPASSIMENTO WIJN UIT PUGLIA

Geplaatst op 22/09/2017 - Door Inge

Tijdens het najaar van 2016 lanceerde we de Negroamaro ‘Appassimento’ van Cantina Castelnuova del Garda. Deze wijnstijl was een ongekend schot in de roos! Met de Carlomagno Primitivo voegen we een tweede wijn aan ons aanbod toe die gemaakt wordt volgens de Italiaanse appassimento-methode.


PAUL CLUVER ESTATE CHARDONNAY vervoegt ons aanbod cool-climate wijnen uit Zuid-Afrika

Geplaatst op 22/09/2017 - Door Inge

Paul Cluver Estate is één van de sterren van de Zuid-Afrikaanse wijnbouw die er bovendien in slaagt om jaar na jaar de lat nog hoger te leggen. Tijdens het laatste medailleseizoen scoorde zowat elke wijn impressionant hoge punten in de internationale wijnconcours. Decanter World Wine Awards zorgde voor de apotheose door de Cluver Seven Flags Chardonnay te beoordelen als Platinum Best in Show-wijn. Opvallend was toen ook de immens hoge score voor deze Paul Cluver Estate Chardonnay! Na een recente, blinde proeftest nemen we nu de Estate Chardonnay samen met de Cluver Seven Flags Pinot Noir op in ons impressionante aanbod Zuid-Afrikaanse wijnen.