mistercash kbc belfius visa mastercard american express ideal bank
geen producten in winkelmandje
 
  • wijn
  • wijn
  • druiven


'LES TUILERIES' VAN DOMAINE DES JOUGLA: NIEUWE WIJN UIT AOC ST. CHINIAN

Geplaatst op 18/08/2017 - Door Inge

De witte wijn 'Les Tuileries' van Domaine des Jougla vervoegt ons gamma witte wijnen uit de Languedoc. Deze AOC St. Chinian wordt gemaakt van 50% Grenache Blanc, 40% Vermentino en 10% Viognier.


TIKVES SPECIAL SELECTION CABERNET/MERLOT & ALEXANDRIA CUVEE: NIEUWSTE WIJNEN UIT MACEDONIË IN ONS AANBOD

Geplaatst op 18/08/2017 - Door Inge

Tikves Winery heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1885. Het is het oudste en grootste wijngoed van Macedonië en van de hele Balkan. Macedonië heeft trouwens een eeuwenoude wijntraditie. Wijnen Vinthousiast selecteerde met de Alexandria Cuvée Red en de Tikves Selection Cabernet & Merlot 2 wijnen van deze veelbelovende winery.


NAJAARSPROEFDAG WIJNEN VINTHOUSIAST OP 22 oktober 2017

Geplaatst op 15/08/2017 - Door Inge

Tijdens onze Open Fles Dag stellen we 30 heerlijke najaarswijnen voor! U kan die dag onze nieuwe wijnen ontdekken en genieten van enkele vaste waarden in ons aanbod van 4 € tot 15 €! Noteer onze najaarsproeverij op 22 oktober snel in uw agenda!

SPECIAL: Sluit onze degustatie af met een heerlijke koffie-tasting van het lokale ROSS COFFEE!


KLEIN CONSTANTIA SCOORT HOOG BIJ JAMES SUCKLING!

Geplaatst op 04/08/2017 - Door Inge

Klein Constantia blijft een vaste waarde tussen de beste Zuid-Afrikaanse wijndomeinen. Getuige daarvan de prachtige beoordelingen door James Suckling:


Preignes Cuvée Paradis: een nieuwe zomerse rosé

Geplaatst op 02/06/2017 - Door Inge

Het recept voor het paradijs op aarde: mooi weer, lekker eten, gezellig samenzijn met vrienden en een glaasje Cuvée Paradis van Domaine Preignes Le Vieux. Het vakantiegevoel kan je niet sneller overvallen.


MEDAILLESEIZOEN: 67 WIJNEN UIT ONS AANBOD BEKROOND

Geplaatst op 01/06/2017 - Door Inge

De lente is traditioneel het seizoen waarin tal van Concours plaatsvinden met als enkele van de belangrijkste: het Concours Mondial de Bruxelles, International Wine Challenge (IWC) en Decanter World Wine Awards (DWWA). We zijn bijzonder trots met de 67 toegekende medailles aan wijnen uit ons aanbod! In deze blog leggen we tevens uit hoe elk van deze wijncompetites te werk gaan bij de beoordeling van de proefstalen.


COMMUNIE OF LENTEFEEST? RESERVEER NU UW WIJNEN OF GRATIS PARTYSERVICE

Geplaatst op 10/04/2017 - Door Inge

Communie- of Lentefeest in het verschiet? Maak het u gemakkelijk en reserveer onze Gratis Partyservice (glazen, wijnkoelers, partytafels)!

Wijn- en gerechtadvies nodig? Breng uw menu mee en wij selecteren samen met u de bijpassende bubbelswijnen. Ons magazijn is geopend op op zaterdag van 13u tot 16u of andere dagen op afspraak.


Lenteproeverij: de populairste wijnen!

Geplaatst op 29/03/2017 - Door Inge

Bedankt aan alle klanten die ons een bezoekje brachten tijdens onze lenteproeverij! Het is leuk om te zien hoeveel mensen we raken met onze wijnen! Benieuwd naar de populairste wijnen tijdens onze lenteproeverij? Lees dan vooral verder!


3 Autores: nieuwe Portugese Douro van Caves Vidigal in ons aanbod

Geplaatst op 23/03/2017 - Door Inge

3 Autores is een typische Douro-wijn in een trendy toegankelijke stijl met zachte tannines en hip verpakt. Het toffe label toont de mensen achter de wijn: de 2 wijnmakers en de zaakvoerder die genieten van een glaasje 3 Autores.


A Good Year Chardonnay: nieuwe Bulgaarse wijn van Medi Valley Winery

Geplaatst op 18/03/2017 - Door Inge

A Good Year Chardonnay is een Bulgaarse witte wijn met een rijk aroma van pompelmoes, ananas, exotisch fruit, honing, vanille en hout. De ronde aanzet gaat over in een stevige, fruitige middenbouw die evenwichtig verstrengeld is met het hout. Lange afdronk waarin het exotische fruit terugkomt.